Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NAJLEPSZY SERWER PVP W POLSCE - PVP.NAPALENIMC.PL [1.6.4] [SOJUSZE] [NON-PREMIUM] [BRAK LAGOW] [TS3] [BRAK CHEATEROW] [OGARNIETA ADMINISTRACJA]

Spritti511

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G%C5%82%C3%B3wne%20Informacje.gif

• Adres serwera - PVP.Napalenimc.pl
  • Adres TS3 - PvP.Napalenimc.pl

Podstawowe%20Informacje.gif

• Wersja serwera : 1.6.4
  • Sloty : 50
  • Typ serwera : PVP + Gildie ( w najblizszym czasie )
  • Gdy zabijemy kogoś dostajemy kase dzięki której możemy kupić lepsze rzeczy w naszym sklepie ;)
  • Ale gdy my dedniemy to tracimy kase ;) Stawki wynoszą : Za zabicie 50 a za śmierć tracimy 20 . Ranga VIP daje że za zabicie kogoś dostajemy 75 a za śmierć tracimy 15.
  • Mamy unikalną mapę zrobioną specjalnie na potrzeby naszego serwera.
  • Posiadamy też LVL koło nicku gdy piszemy coś na chat'cie.
  • Posiadamy też sklep w którym można kupić i ulepszyć nasze itemki.
  • Na start dostajemy żelazne eq.
  • Mamy autorskie skrypty.
  • I wiele wiele innych rzeczy o których dowiesz sie na serwerze :)

Za%C5%82oga.gif

• vROOT - Tajem
  • vROOT - SpaV
  • Administrator - BartexxDxx
  • Administrator - ReSSeR
  • Administrator - Grzechu13
  • Administrator - Lavesenthio
  • Moderator - JeromePlayGames
  • Moderator - PolishApeX

Dodatkowe%20Informacje.gif

Jeśli szukasz serwera na którym spotka Cię multum przygód to serwer jest idealny dla Ciebie !

Duża liczba niespodzianek , liczne eventy , parkoury , ukryte skrzynki i najważniejsze odpowiedzialna i zawsze pomocna administracja !

Czekamy własnie na Ciebie !

Nie czekaj ! Już teraz wejdz na nasz serwer : PVP.Napalenimc.pl

Zawitaj też na naszego TS3 a będziesz miał możliwość poznania całej administracji ;)Pamiętajcie ! Serwer tworzymy dla Was a nie dla Nas ;)

Opublikowano

@up
Nie dałeś opcji dzieciaczku więc się nie dziw że masz bana >.< .
@topic
Polecam bo wiecie normalnie pro elo ! Duzo diaxuw mam i seta mam i przez u sram !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Co za syf kurwa czy zawsze jak wejdę na jakiś serwer PvP muszę dostać bana ponieważ jakieś jebane w dupę dzieci nie potrafią mnie zabić?

Masz swoje ss-y i się nimi najedz, wkurwiać mnie to zaczyna, nauczcie się grać a potem coś do mnie piszcie!

http://zapodaj.net/58552c05354d4.png.html

http://zapodaj.net/df5be164c7a6f.png.html

Miałeś mówione - wyślij ss opcji to nie wysłałeś i masz bana . Proste i logiczne.

Opublikowano

Miałeś mówione - wyślij ss opcji to nie wysłałeś i masz bana . Proste i logiczne.

Nie pisz mi głupot pajacu bo wygrałem pod koniec października tygodniowy turniej PvP na serwerze MinecraftPolska. A tam mają o wiele lepszych administratorów niż wasza zgraja dzieciaczków, którzy postawili serwer na plikach serwerowych.

Nie wierzysz? To masz:

http://zapodaj.net/955f805b4e56d.jpg.html

Dodam, że były tam ostre lagi z czego mam tyle śmierci.

Opublikowano

Idioci, w prawym górnym rogu widzicie mapke 1sharp'a (rei's minimap) Nie można mieć kurwa jednocześnie rei's minimap i nodusa, fuck logic..

P.S serwer dno, administracja nie ogarnięta, tyle z mojej strony.

Opublikowano

Dla was koledzy mam informacje , jezeli u kogos podejrzewamy cheaty tp'amy go do specjalnego pokoju i niemoze isc na spawn i lognąc bo dostanie bana a on uciekł i niech nie spina dupy

Opublikowano

@EDIT: Z nudów zostałem na 10 minut, gram sobie, a tu pierdolony modek Jerome spierdolił na fly, no kurwa myślałem że jebne śmiechem - To się nazywa serwer? ;-) Pozdrawiam nie ogarniętą administracje.

Opublikowano

Dla was koledzy mam informacje , jezeli u kogos podejrzewamy cheaty tp'amy go do specjalnego pokoju i niemoze isc na spawn i lognąc bo dostanie bana a on uciekł i niech nie spina dupy

Sam powinieneś iść do specjalnego pokoju bez klamek.

@EDIT: Z nudów zostałem na 10 minut, gram sobie, a tu pierdolony modek Jerome spierdolił na fly, no kurwa myślałem że jebne śmiechem - To się nazywa serwer? ;-) Pozdrawiam nie ogarniętą administracje.

Widać jak łapią cziterów. Może u was właśnie o to chodzi, że ten kto nie ma czitów dostaje bana, a cziterzy zostają.

Taki CziterCraft -.-

Opublikowano

Przepraszam kurwa mać. Że niby ja latałem? Ogarnij tą twoją pojebaną administracje, bo mi się śmiać chce. Jebany modek lata, to chyba normalne, że musi się pozbyć kogoś kto go oskarżył..

Opublikowano

Nie polecam serwera Dlatego że

-Admini bronią cheaterów mój przypadek (Miałem SS na gościa który miał Nodusa a admin na to "zaraz dostaniesz bana za to że kłamiesz :P)

-Mała mapa

-Gracze to 5 letnie dzieci

76561198169567059.png

Opublikowano

Nie polecam serwera Dlatego że 

-Admini bronią cheaterów mój przypadek (Miałem SS na gościa który miał Nodusa a admin na to "zaraz dostaniesz bana za to że kłamiesz :P)

-Mała mapa

-Gracze to 5 letnie dzieci

1 Takie sprawy załatwia się na ts. Wchodzisz na kanał Ważne sprawy do administracji i automatycznie dostajesz pomoc.

2 Mała mapa poniewaz jest to serwer pvp i ma 50 slotow więc mapa jest dostosowana do ilości grajacych osób . Przeciez nie zrobię mapy ktora nie wiadomo jak będzie wielka i gracze będą szukali się po 10 minut

3 My jako administracja nie mamy wpływu jaka osoba wchodzi na serwer i zapewniam Cie że nie graja tutaj same dzieci...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...